Vacature: Medewerker Vastgoeddata

Publicatiedatum: 08-08-2019

Ga jij de uitdaging aan en onze vastgoedinformatie en datakwaliteit optimaliseren? Heb jij iets met vastgoed, techniek en ICT? En draag je graag bij aan onze verduurzamingsopgave?

 

Als medewerker vastgoeddata zorg je er voor dat we onze vastgoedinformatie compleet, actueel en in de juiste systemen hebben. Je vormt een beeld van de huidige situatie en stelt een plan van aanpak voor optimalisatie op. Je werkt vanuit het team Vastgoedbeheer nauw samen met collega’s van Informatisering & Automatisering en de data-eigenaren in de andere teams. Daarnaast maak je met onze leveranciers afspraken over gegevensuitwisseling. Bijvoorbeeld met installateurs over data van mechanische ventilatie, daken, spouwmuren en zonnepanelen. 

Jouw team

Je werkt in het team Vastgoedbeheer. Dit team van circa 10 collega’s is verantwoordelijk voor de aansturing van het dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en verduurzaming. Het team werkt met systemen zoals Dynamics Empire, Vastware en de Cartotheek. De uitdaging op het gebied van vastgoeddata is groot, mede door onze duurzaamheidsambitie. 

Wat breng jij mee? 

Je hebt bouwkundige kennis en een passie voor data. Je bent analytisch, werkt gestructureerd en zorgvuldig. Daarnaast ben je communicatief sterk en spreek je data-eigenaren aan over het goed vastleggen van vastgoedinformatie in de systemen. Je bent vaardig in het onderzoeken en analyseren en bent sterk in planvorming en -uitvoering. Je weet draagvlak te creëren voor je ideeën en bent doortastend in het realiseren van je doelen.  

Beschik jij verder over een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in de richting bouwkunde, techniek of informatisering? Of heb jij vergelijkbare kennis en ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We bieden je

Een functie van 32 tot 36 uur in een uitdagende werkomgeving waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s dagelijks aan de slag gaat voor onze huurder. Je krijgt volop ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris, een smartphone, een Surface, een goede pensioenregeling en een fijne balans tussen werk en privé. Hierbij kun je denken aan thuiswerken, 4*9, de mogelijkheid voor het inkopen van extra vakantiedagen en werktijden tussen 07:00 uur en 19:00 uur.

Solliciteer nu

Heb je interesse in deze baan en voldoe je aan bovenstaand profiel, stuur dan je motivatie en CV per mail voor 30 augustus 2019 a.s. aan sollicitaties@woonwaard.nl – ter attentie Yvonne Prins, HR-adviseur. Ook voor meer informatie kun je terecht bij Yvonne, telefoonnummer 06-52778732. 
 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden