Nieuwsbericht

Vacature: adviseur verhuur

Publicatiedatum: 10-10-2019

Realiseer jij een goede match tussen vraag en aanbod van woningen voor onze huurders? Daarmee draag jij als adviseur verhuur van Woonwaard direct bij aan "voor iedereen een thuis".

Op pad

Van huuropzegging tot oplevering van de nieuwe woning; dat is jouw terrein. Je bent een groot deel van je tijd op pad. Geen dag is hetzelfde en dat komt met name door de diversiteit aan ontmoetingen. Voor iemand die een buitenfunctie uitdagend vindt en ook graag in teamverband werkt, is dit dé perfecte baan. 

Jouw dag is absoluut afwisselend

Een van onze bewoners gaat verhuizen. Dan begint jouw werk. Je inspecteert de woning en maakt afspraken over de oplevering. Je bent aanwezig bij de bezichtiging van de woning. Je verstrekt informatie aan kandidaat-huurders over hun nieuwe woning.

Tussentijds geef je aan de aannemer opdracht voor herstelwerkzaamheden aan de woning. Je controleert de gegevens van de kandidaat-huurder en beoordeelt of de nieuwe bewoner aan de inkomens- en toewijzingscriteria voldoet. En tot slot sluit je  een huurovereenkomst af en regel je de eerste betaling.

Met jouw collega’s zorg je voor een goede voortgang van het verhuurproces en schakel je met andere teams waar nodig. Je treedt geregeld op als contactpersoon in projectteams die bijvoorbeeld werken aan nieuwbouw-, of renovatieprojecten.

Jouw collega’s

Je werkt samen met vijf collega’s die dezelfde functie hebben, een technisch adviseur, zes collega’s die op kantoor het fort bewaken en de manager Verhuur.

Wat heb je in huis?

 • in ieder geval zien we graag dat een dynamische omgeving bij je past
 • een MBO+ opleiding, aangevuld door (werk) ervaring op HBO niveau
 • je vertaalt wet- en regelgeving op een begrijpelijke manier in gesprekken met huurders en correspondeert op een goede manier met bewoners en externen (o.a. advocaten, zorginstellingen)
 • een technische, praktische achtergrond op het gebied van wonen (echt wel belangrijk in je contact met huurders)
 • je hebt enige ervaring als het aankomt op de werkzaamheden die je gaat verrichten. Je bent iemand met creativiteit en intitiatief. Je komt soms ook in situaties terecht waarbij je het hoofd koel moet houden.
 • je bent klantvriendelijk, praktisch en je straalt op een natuurlijke manier autoriteit en stevigheid uit
 • je hebt de nodige mensenkennis en weten hoe om te gaan met diversiteit is belangrijk voor deze functie
 • je benadert verandering op een flexibele manier
 • je bent iemand die zaken goed en snel kan regelen (lef is hierbij handig)
 • er wordt een beroep gedaan op je digitale kennis en vaardigheden. Een basisset aan ICT ervaring heb jij zeker in huis
 • en je kan in ieder geval werken op woensdag en vrijdag.

We bieden je

Een duurzame werkomgeving waarin jij met een betrokken team Verhuur samenwerkt Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een salaris van maximaal € 3.436,- (CAO Woondiensten, schaal G), een werkweek van 32-36 uur (4x9 is mogelijk), een jaarlijks opleidingsbudget, een smartphone, een Surface, een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Verder kom je te werken in een moderne en open kantooromgeving, aan de rand van Alkmaar. Collega’s zijn betrokken en toegankelijk. 

Laat ons niet wachten en solliciteer. Het team Verhuur is benieuwd naar jou!

Je motivatiebrief + curriculum vitae mail je uiterlijk 22 oktober naar sollicitatieswoonwaardnl – onder vermelding van ‘Adviseur Verhuur’.

Meer weten over de functie? Bel of app dan met Lonneke Lageman (Manager Verhuur) via 06-27 83 74 58 (bereikbaar op maandag t/m donderdag). De eerste gesprekken zijn gepland op donderdagochtend 31 oktober of maandagmiddag 4 november. 

Woonwaarders

Woonwaard is een woningcorporatie waar mensen werken die zich verbonden voelen met de maatschappij. In alles wat Woonwaard doet van huizen bouwen, onderhouden en verhuren van 14.500 woningen is ons belangrijkste doel om mensen een thuis te bieden. Woonwaard durft en maakt mooie plannen voor de toekomst. Daarnaast zijn we ook gewoon doeners. Dat helpt ons verder om onze doelen te verwezenlijken.

De komende tijd gaan we ons richten op een passende woningvoorraad, gezonde woningen en prettige buurten. En ook de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers is een belangrijk onderwerp.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden